Stödkonsert för Rädda bina

Det blir klassisk musik, filmmusik och dans under en stödkonsert för Naturskyddsföreningen i Skånes projekt Rädda bina. Medverkar gör komiker Lena Frisk, barn och ungdomar från Arnbergs dansstudio, sångare från Malmö Opera och Ulla Olsson, orgel.

Elever från Arnbergs dansstudio ska dansa bland annat till Djurens karneval framförd på orgel. Några av programpunkterna är sång av den internationellt kända sopranen Susanne Resmark, sångare från Malmö Opera kommer att framföra sång från Kristina från Duvemåla och Elin Holm sjunger Pochahontas. Det blir även musik från Harry Potter och Jurassic Park. Komikern Lena Frisk är presentatör. Det är fritt inträde till konserten, men vi hoppas på att deltagarna kommer att skänka pengar till projektet Rädda Bina.

FAMILJEKONSERT – Djurens Karneval
DATUM: Söndag 10 november kl. 16.00
PLATS: Sankt Johannes kyrka, Rådmansgatan 20, 211 46 Malmö
Fritt inträde.
Insamling till Naturskyddsföreningen i Skånes projekt Rädda Bina. >> Läs mer
>>Till eventet på Facebook