Välkommen på länsstämma 2024!

Länsstämman sker i Landskrona 20 april med utflykt(er) i trakten

Varmt välkomna på länsstämman 2024! Värd för årets stämma är Naturskyddsföreningen Landskrona.

På denna sida kommer vi löpande att lägga upp allt du behöver veta. Detaljer om utflykt, platser, alla handlingar etc hittar du med andra ord på denna sida framöver. Bläddra ner för att hitta detta.

Program
Vi återkommer om tider och mer detaljer kring detta men platsen är Erikstorp. Där samlas vi, äter lunch och genomför själva stämman. Utflykten utgår också därifrån.

Utflykten börjar med välkomnande från våra värdar som är Naturskyddsföreningen i Landskrona. Därpå får vi höra en del om vad som sker på naturvårdssidan av av kommunekologen Adam Bahr och troligen även något direkt från Saxån-Braåns vattenråd. Därefter ger vi oss ut på vandring längs och innanför kusten vid fina Borstahusen.

Anmälan
Om anmälan av något slag krävs så återkommer vi om det. Anmäl görs i så fall till Magnus Billqvist via mejl eller telefon 0733-204 777.

Övriga upplysningar
– Vi återkommer vid behov med detta.
– Behöver eller vill du samåka? Prova samåkningsappen som släpptes tidigare i våras. Den finns här.

Samtliga handlingar till mötet läggs löpande upp nedan
– Dagordning (utlagt 2023-03-27).
– Våra stadgar (utlagt 2021-03-03).
–
Funktionärer 2023 (utlagd 2023-11-09).
– Verksamhetsberättelse 2023 (kommer).
–
Förslag till verksamhetsplan 2024 (kommer).
– Årsredovisning (kommer)
– Revisionsberättelse 2023 (kommer).
– Valberedningens förslag till förtroendeposter (kommer).

Stiftelsen Hörjelgården
– Verksamhetsberättelse 2023 inkl. verksamhetsplan 2024 (kommer).
Bilaga Aktiviteter 2023 (kommer).
– Bilaga Ideella timmar 2023 (kommer).
– Bilaga pedagogisk verksamhet (kommer).
– Årsredovisning 2023 inkl. revisionsberättelse (kommer).

Kontaktperson:
Magnus Billqvist magnus.billqvist@naturskyddsforeningen.se