Film i Lund: Dirt!

Dirt Naturskyddsföreningen i Skåne driver tillsammans med Hållbart Universitet och Centrum för miljö- och klimatforskning vid Lunds universitet en filmserie kallad ”Sustainable Truth?”. Vi visar främst dokumentärer, men även spelfilmer och bjuder alltid in en gäst för att diskutera filmens innehåll och relevans tillsammans med publiken. Filmerna visas vanligen med engelsk textning och diskussioner förs på engelska.

Den här gången visar vi Dirt!, en prisbelönt dokumentär om jord och dess roll för livet på planeten. Vi besöks av ABC:s  Nils Lindblad som berättar om stadsodling och kursen ”Stadsodlarna i Lund” i Brunnshög och om det ätbara trädgårdsprojektet vid Lunds Fontänhus.

Mer information om filmen finns här: http://www.thedirtmovie.org/

Välkommen!

Plats: Ekologihuset i Lund (Sölvegatan 37)
Tid: 18:30- ca 21:00

Mer om filmserien Sustainable Truth? hittar du här.
Gå med i vår Facebookgrupp eller anmäl din e-post för senaste uppdateringar.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.