Rapportera kretsaktiviteter

Som brukligt de senaste åren sammanställer vi tillsammans med Studiefrämjandet och andra berörda organisationer alla aktiviteter som sker på några temadagar varje år.

Dessa är 2014 (obs att datum skiljer sig åt mellan åren!):
• 4/5 Fågelskådningens dag
• 5/6 Naturnatten
• 15/6 De vilda blommornas dag
• 17/8 Insekternas dag
• 7/9 Svampens dag

Ni som vill ha med era aktiviteter i våra sammanställningar, som kommer att spridas på olika sätt, skickar dessa till Magnus Billqvist. Så har det brukat vara, men fr o m i år så slipper ni göra det som lagt ut information i Aktivitetskalendern. Finns det bara där så kan vi plocka ut det själva.

Ni som INTE lagt ut det i kalendern men ändå vill ha med era aktiviteter får fortsatt skicka till Magnus. Det som brådskar är Fågelskådningens dag: det behöver vi OMEDELBART. Övriga kan vi vänta med.

Vi rekommenderar i övrigt att lägga ut era aktiviteter i Aktivitetskalendern. Det når fler, går att sprida enkelt av andra via sociala medier som Twitter och Facebook och kommer att utgöra grunden i den mobilapplikation vi planerar ta fram under året. Kontakta gärna oss på kansliet – Magnus eller Sanna – om ni har frågor eller behöver hjälp att komma igång. Det är inte det minsta svårt, och har ni redan text till era program är det en baggis!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.