Vilda blommornas dag på söndag

De-Vilda-Blommornas-Dag-2014De Vilda Blommornas Dag arrangeras årligen av Svenska Botaniska Föreningen, i år för trettonde gången, och tanken är att människor ska få möjligheten att upptäcka, lära känna och glädjas åt den mångfald av vilda växter som vår natur bjuder på, och på så sätt få en härlig naturupplevelse. Vi har här samlat de arrangemang som genomförs i Skåne i samverkan med Lunds Botaniska Förening, lokala Naturskyddsföreningar och länsstyrelsernas naturum.

De flesta arrangemangen är kostnadsfria och du hittar säkert något som passar just dig. Här hittar du programmet som pdf.

Välkommen!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.