Är DIN politiker miljömärkt?

Samtliga politiker som kandiderar till landstingsvalet för Region Skåne har haft möjlighet att miljömärka sin kandidatur. Naturskyddsföreningen i Skåne kan därför nu avslöja att det finns miljömärkta politiker i samtliga partier (med undantag för några av de allra minsta).

Genom att miljömärka sin kandidatur blir en politiker uppmärksammad som en röst för miljön inom sitt parti och med miljöengagerade politiker i alla partier kan vi få den fart på miljöpolitiken som väljarna vill ha. Genom att kryssa för en miljömärkt kandidat på personvalslistan hjälper du till att skapa en bred enighet för viktiga miljöfrågor.

Är din favoritkandidat miljömärkt? Klicka på respektive parti HÄR för att veta mer!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.