Missa inte årets viktigaste konferens om skolan!

Naturskyddsföreningens höstkonferens den 7 nov 2014: Rädd eller förberedd? Så skapar skolan handlingskraft och framtidstro. Missa inte årets viktigaste konferens om hur skolan kan ge unga människor både framtidstro och verktyg för att forma en hållbar utveckling. Välkommen till Rival i Stockholm fredagen den 7 november. I år arrangerar vi konferensen i samarbete med Sveriges Skolledarförbund.

Vi samlar politiker, skolledare, lärarutbildare och forskare för att lyfta de viktigaste trenderna, den senaste forskningen, erfarenheter och goda exempel.

En rad framgångsrika kommuner presenterar hur de ger stöd till skolledare och skolans organisation genom att ta fram strategier och handlingsplaner för skolans hållbarhetsarbete och implementering av lärande för hållbar utveckling (LHU).

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här.

Dela

Kommentera

One thought on “Missa inte årets viktigaste konferens om skolan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.