Veckans smultronställe: Snogeholm!

Förra veckan startade vår serie där vi varje torsdag, inför helgen, lägger ut ett aktuellt utflyktstips som lockar till eskapader i det skånska landskapet. Det finns fortfarande gott om svamp i skog och mark!

Ta tillfället i akt och ge dig ut och plocka de sista svamparna innan vintern slår till. Veckans område Snogeholm erbjuder perfekta svampmarker i kombination med ljuvliga höstpromenader och fina fiskesjöar. Läs mer här! När du är i faggorna så missa inte att exempelvis boka tur med bastubåten ut i Sövdesjön, musta dina äpplen på Sövde musteri eller ta en rejäl fika på Sjöbo kaffestuga.

– Här hittar du alla våra smultronställen
– Saknar du något område? Meddela oss gärna om det eller bidra själv med smultronställen: se här

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.