Räkna dina vinterfåglar i helgen

Den stora fågelräkningen ”Vinterfåglar Inpå Knuten” har blivit ett begrepp. Det är nu tionde gången SOF genomför räkningen som handlar om att räkna fåglarna vid landets fågelbord och andra fågelmatningar. Förra året deltog ca 23 000 svenska hushåll i räkningen och rapporterade sina resultat. Det stora antalet till trots är det bara en liten del av alla de svenska hushåll som matar fåglar varje vinter. SOF räknar med att uppemot 500 000 hushåll matar fåglar varje vinter, och de blir bara fler och fler. Fågelmatning har blivit en folkrörelse. Se mer här om hur du kan deltaga!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.