Häng med!

HÄNG-MEDNu behöver vi DIN hjälp att locka ut fler i naturen.

Den här veckan kommer vår bilaga Häng med! ut till alla medlemmar.

Varje år bjuder Naturskyddsföreningen på 350-500 evenemang runt om i Skåne. Tack vare ideella ledare bjuder vi på naturupplevelser och miljöengagemang, i naturen och via kurser, ofta i samverkan med Studiefrämjandet.

Men vi behöver bli fler aktiva. Fler som med sin kunskap och sitt engagemang lockar ut människor i naturen och bidrar i miljökampen.

Om detta skriver vi bland annat i den bilaga som följer med i Sveriges Natur och som kommer ut i den här veckan. Häng med! är den enkla slogan som präglar kommunikationen de närmaste åren. Vi vill få fler att Hänga med!

Vill du se bilagan så finns den här som pdf-fil. Den finns också tryckt i extra exemplar, som går att hämta eller beställa från Magnus på kansliet i Lund.

Vet du förresten om att du kan läsa Sveriges Natur digitalt? Och slippa få hem den i pappersform i brevlådan? Se mer om hur du fixar det här.

Dela

Kommentera

2 thoughts on “Häng med!

  1. Hej!
    Vill verkligen säga att Häng med! är ett superbra engagemang 🙂 Dock krångligt att hitta krets som ni skriver om i bladet. Vi är intresserade av nattens väsen för oväsen men är väldigt svårt att hitta. En lista för events skulle göra det lättare för folk att komma ut samt kontaktlista till kretsarna, och datum, tid.
    Mvh, Linda Berg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.