Häng med på konferens i Åre!

Den 22-24 maj har du chans att grotta ner dig i allt från klimat och naturreservat till kor och vindkraftverk med gäster som bland andra Annie Lööf och framtidsminister Kristina Persson. Konferencier är Carolina Klûft.

Förutom seminarier och workshops blir det utflykter, underhållning, dans, festmiddag, naturupplevelser, marknaden ”Smaka och upplev Jämtland”, en miljöfestival för unga samt musik med Melodifestivalaktuelle Jon Henrik Fjällgren. Välj och vraka bland aktiviteterna eller häng med oss hela helgen!

Är du under 25? I samband med konferensen anordnar Naturskyddsföreningen en miljöfestival för unga som vill påverka – ”Ta makten!”

Konferensen är öppen för alla och gratis! Här hittar du program och anmälningsformulär.

Hoppas vi ses!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.