Boka 25/7 för årets storksläpp

Storkprojektet LoggaÅrets storksläpp sker vid Hemmestorps Mölla kl. 13.00 den 25 juli. Kom och se årets hägnuppfödda ungstorkar bli fria och ta till vingarna. Det är en magisk känsla när hundratalet storkar stiger till väders samtidigt. Storkprojektet informerar samt dukar fram kaffe och kakor.

Storksläpp sker för att så många ungar som möjligt ska få chans till en första höstflytt.

Infart och parkering endast från norr vid väg 11, följ skyltningen. Infart från söder avstängd. Kom i mycket god tid. Närmaste busshållplats ligger vid Hemmestorps fure, varifrån det inte är en lång promenad, men det är oklart om den linjen går under helger.

Arrangör: Storkprojektet. Avgift för vuxna, barn under 12 gratis. Samling: Hemmestorps Mölla, Veberöd.

Kontaktperson: för info maila Paul Wiberg.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.