Sommarcykelsugen?

cykel_mbi. Foto: Magnus Billqvist.Under sommaren är det extra många som känner suget och glädjen att ge sig ut att cykla. Man behöver inte cykla hela vägen till Stockholm, men ”Cykla från Skåne till Stockholm” är guiden för dig som vill ha tips på delsträckor eller är redo för ett lite längre äventyr till cykel. Cykelentusiasten Tomas Björnsson guidar dig de cirka 70 milen från Malmö till Stockholm i dagsetapper om mellan 20 och 66 km med förslag på övernattningsställen och tips på vägen. Totalt tar resan tio till fjorton dagar.

Guiden är gratis att ladda ner och finns tryckt på turistbyråer längs vägen. Ladda ned den som pdf här.

Trevlig resa!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.