Välkommen till Storksläpp på lördag

storknyKom och bevittna den unika händelsen när årets hägnuppfödda ungstorkar blir fria och tar till vingarna, vid världens förmodligen största storkutsläpp. Det är en magisk känsla när alla dessa storkar stiger till väders och förmörkar himlen. Utsläppet är ett led i Storkprojektets arbete och sker för att så många ungar som möjligt ska få chans till en första höstflytt.

Storkprojektet informerar samt dukar fram kaffe och kakor.

Entré: 80 kronor, barn under 12 år gratis.

Vägbeskrivning och parkering: Från väg 11, tag östra avfarten mot Veberöd (Blentarp), därefter följ skyltarna. Södra infarten mot Hemmestorps Mölla kommer att vara avstängd för biltrafik. Däremot går det bra att komma denna väg till fots eller med cykel.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.