Vårkänslor? Vi hjälper dig hitta ut.

Arriesjön. Foto: Lena Johnson.

Arriesjön. Foto: Lena Johnson.

Vi har utflyktsmålen för dig. Klicka på en markör på kartan så kommer det upp ett fönster med en kort text om det aktuella naturområdet. Vill du ha fylligare information får du det genom att klicka på bilden i fönstret. Tycker du det är svårt att hitta bland alla markörer så rekommenderar vi att du zoomar in på den del av Skåne du vill se mer av. Då framträder markörerna tydligare och går inte in i varandra.

Det är många som bidragit med texter och bilder genom åren. Tack till inte minst Magnus Billqvist, Per Blomberg, Ingrid Camper, Sanna Dufbäck, Johanna Lisberg Jensen, Minette Lindberg, Arne Schmitz,  SKOA Solhagagruppen och volontärerna Matilda Ehnberg, Lena Johnson, Sofi Karhi, Eva Mårtensson, Olivia Keane och Charlotte Steneloo. Sidorna utökas löpande.

Vill du bidra med dina egna smultronställen? Känner du för att komplettera de som finns? Se mer om det här!

Hovdala_forweb

Hovdala nära Hässleholm.