”Upplev Sveriges natur” på kretsrådet 13 november!

Naturfotografen Mikael Gustafsson från Naturskyddsföreningen i Göinge inleder kretsrådet med att berätta om SNF:s bok ”Upplev Sveriges natur”, där han tillsammans med Martin Emtenäs beskriver hundra av Sveriges finaste naturområden. Varje såld bok ger ett bidrag till arbetet med att rädda den vitryggiga hackspetten. Läs mer om boken här

Kretsrådet äger rum söndag 13 november i Lund. Programmet ser ut så här:

13.00 ”Upplev Sveriges natur”, Mikael Gustafsson.

13.45 ”Skåne visar vägen”, rapport om projektet som organiserar Klimatfestivalen och inspirerar till att engagera nya medlemmar.

14.30 Fika och mingel

15.15 Förslaget till nya stadgar för Naturskyddsföreningen i Skåne, Margit Anderberg, och arbetet med visionsdokument, Rikard Lehmann.

Det ska också bli tid för allmän diskussion av frågor som deltagarna vill ta upp. Tidsschemat ovan är flexibelt, men vi avslutar senast kl 17.00. Läs mer om anmälan m.m. i tidigare inbjudning längre ned på sidan.