Hjälp oss få ut fler i Skånes natur!

Vi vill få ut ännu fler i den skånska naturen. För att uppnå detta behöver vi din hjälp att skriva om just ditt eller dina smultronställen.

På vår hemsida under fliken Hitta ut finns över 200 naturområden. Vissa är utförligt beskrivna, andra väldigt kort. Sidorna fylls på och uppdateras löpande, men vi skulle önska att många fler fylldes på med vägbeskrivning, sevärdheter och inte minst dina egna tips. Särskilt nu när vi gjort en app med bland annat skånska smultronställen.

Du får skriva om vilket område som helst, så länge det inte redan är färdigbeskrivet. Texterna kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida och i vår app om skånsk natur, och reklam för dem görs på Facebook och på Instagram. Vem som helst är välkommen att både bidra med material och använda beskrivningarna för att själva hitta ut i skånsk natur.

Uppdraget går ut på att välja ut områden utifrån listan och beskriva dessa enligt en färdig mall.

Se mer om detta volontäruppdrag här!