Kemikalienätverket: Uppstartsträff


Välkommen till uppstartsträff med Kemikalenätverket i Lund! Hur vill vi arbeta med kemikaliefrågan i vår? Den 27 okt kl 17 träffas vi för att diskutera, ventilera och planera vårt arbete med kemikaliefrågan. Denna träff blir en ”dubbel-träff” där intresserade i Kemikaliefrågan från både Malmö och Lund träffas.

Vad händer på mötet?
Vi kör igång 17.00 men det är ok att ”droppa in” senare om det tar en stund att ta sig från jobb. Min förhoppning är att ni är några som vill ta vara på mötet och komma lite längre i planeringen av aktiviteter och projekt, därför har mötet ingen sluttid. Ni får mer än gärna ta med er en partner/vän/bekant eller motsvarande.
På träffen är vårt fokus att lära känna varandra och ta del av varandras tankar i kemikaliefrågan. Vilka intresseområden finns och kan vi enas om någon fråga att jobba med? Mer detaljerad agenda för mötet kommer läggas upp när det närmar sig.

Vägbeskrivning finns precis här nedanför. Framtida möten för Kemikaliegruppen Malmö skall i största mån läggas i Malmö.

Bjuds det på fika?
Det bjuds på frukt, te och kaffe. För er som vill införskaffa något mer i matväg finns ett ICA och en Pizzeria ett par minuters gångväg från lägenheten. Kan vara aktuellt för er som vill stanna lite längre.

Kommer vi få se dig på träffen?
Anmäl ditt deltagande på bjrn.jensen@gmail.com och ange hur många ni är som kommer.

Hur tar ni er till mötet?
Träffen kommer vara hemma hos Björn, som är en del av Kemikaliegruppen i Malmö och just nu håller på att starta upp en Kemikaliegrupp i Lunda-kretsen tillsammans med Dimitra Al. Adressen är Nöbbelövs Torg 5 A, 226 52 Lund. Åker du från Malmö tar du tåget till Gunnesbo Station, inte mer än 19 minuter från Malmö C. Tågen går 16.41 och 17.11 från Malmö C. Därifrån tar det mindre än 10 minuter att ta sig till lägenheten.

Frågor?
Mejla Björn: bjrn.jensen@gmail.com

Hoppas vi ses!

Facebook-eventet hittar du här, läs mer eller dela gärna!