Hjälp oss att inventera strömstarar!

Strömstare

Strömstare. Foto: Lars-Bertil Nilsson

Flera naturföreningar runt Söderåsen inleder säsongen med en gemensam fågelinventering. Ett härligt sätt att träffas och komma ut i naturen på vintern! Du behöver inte vara medlem i Naturskyddsföreningen eller kunnig inom fåglar för att delta, alla är välkomna. Sedan 2005 har Naturskyddsföreningen räknat övervintrande strömstarar runt trakterna i Klippan och Söderåsen och traditionen följs nu upp för femtonde året i rad. Vi delar upp oss mellan olika vattendrag och återsamlas för redovisning cirka klockan 13 i Stenestad med fika till självkostnadspris. Välkomna!

DATUM: Lördag den 1 februari kl 9-13, därefter fikar vi.
SAMLING: Parkeringen vid järnvägsstationen i Klippan kl 9.
ARRANGÖRER: Naturskyddsföreningen i Söderåsen och Klippanbygdens natur
>> Mer info