Vill du hjälpa storkarna?

Storkar. Foto: Per-Erik Larsson

Foto: Per-Erik Larsson

Våren närmar sig med stormsteg och nu söker vi volontärer inför kommande häckningssäsong. Det behövs matare till samtliga hägn. Särskilt akut är behovet i Vollsjö, Karup och Flyinge där det behövs folk som kan mata ungar och/eller vuxna storkar. Vi behöver även hjälp av händiga, icke höjdrädda personer som kan hjälpa till att sätta upp boplattformar samt personer som kan hjälpa till att hämta storkfoder.

Merparten av arbetet i storkprojektet utförs av våra fantastiska volontärer, som är cirka 60 st till antalet. Det är ett glatt och entusiastiskt gäng som tillsammans uträttar stordåd. Vill du också vara med så hör av dig via mail till projektledare Petter Albinson på info@storkprojektet.se

Du väljer själv i vilken omfattning och med vad du vill hjälpa till. Ingen lön betalas ut, men du får milersättning. Här kan du läsa mer om volontärarbetet för Storkprojektet.

Om du inte själv vill bli volontär kan du till exempel hjälpa oss genom att bli storkfadder.