Hyr Hörjelgården

Hörjelgården

Hörjelgården

Hörjelgården ligger i östra delen av Sjöbo kommun på gränsen till Österlen. Den ägs av Naturskyddsföreningen i Skåne som förvaltar den genom Stiftelsen Hörjelgården. Gården är en gammal fyrlängad korsvirkesgård, men ombyggd för att ge plats för drygt 30 nattgäster (mest flerbäddsrum). Det finns kök med utrustning för självhushåll och en samlingssal, samt tre toaletter varav två med dusch. 

Gården omges helt av gräsmarker och lummiga skogsbetesmarker och små inägor som odlas av Stiftelsen. Ägorna har alltid skötts på gammeldagsvis utan konstgödsel och gifthantering och har en fin flora och fauna. Medlemmar kan hyra gården för en dag, en helg eller en vecka efter överenskommelse. Priset beror också på antalet gäster.

Mer information och bokning
Hjalmar Dahm
Tel: 073-326 01 72
horjelgarden@gmail.com

>> Här kan du läsa mer om Hörjelgården