Julklappstips

I Sverige köper vi julklappar för flera miljarder och i år väntas nya rekord för julhandeln. Skippa att ge bort en onödig pryl i julklapp! Ge istället bort ett medlemskap eller stöd ett av våra arbetsområden och få ett fint gåvokort att ge bort. Välj ett eller flera av alternativen nedan.

Ge bort ett medlemskap i julklapp
Ge bort medlemskap som främjar naturen! Ju fler medlemmar vi är, desto mer inflytande får vi i frågor som rör skog, hav, miljö, klimat, ekologiskt jordbruk och minskade miljögifter. Julgåvokort att ge bort ingår. Läs mer

Julklapp till storkarna
Vill du ge ditt stöd till storken? Swisha valfritt belopp till: 123 290 49 44 eller gör en inbetalning på plusgiro: 45 90 09 – 7. Märk inbetalningen med ”Storkprojektet” Du kan även ge bort ett storkfadderskap och få ett diplom. Läs mer

Ge bort en företagsgåva i jul
Vi har massor av idéer om hur vi kan skapa ett modernt, utvecklat samhälle och som företag kan ni vara med och göra skillnad. Stöd vårt arbete genom att bli stödföretag. Välj vilken nivå som passar ert företag bäst. Allt stöd är värdefullt! Läs mer