Kan ett nytt skogsbruk bromsa klimatkrisen & rädda naturen?

TIPS PÅ GRATIS EVENT Klimatet och miljön berör oss alla. I skogen finns en av de snabbaste och mest kraftfulla vägarna till att hejda klimatkrisen. Vi har fortfarande möjlighet att nå Parisavtalets 1,5 graders mål – om vi börjar omställningen nu.

Mikael Karlsson visar hur ett nytt skogsbruk kan rädda klimatet och miljön. Han är expert på ekosystembaserat skogsbruk, ett skogsbruk som både ökar klimatnyttan och värnar naturen – samtidigt som lönsamheten är god. Tillsammans med att lämna det fossila samhället bakom oss utgör detta en klar och tydlig väg till en verkligt hållbar framtid.

Mikael pratar även om vad den som vill vara med och påverka kan göra – tillsammans formar vi framtiden!

Eventet är helt digitalt och gratis. Det passar både dig som kan mycket, lite eller inget. Ett tillfälle att mötas oavsett om du är intresserad av klimat, skog eller bara är lite nyfiken. Som deltagare behöver du inte prata och delta aktivt om du inte vill.

>> Anmäl dig här så får du en länk dagen innan för att kunna ansluta dig

Du kan läsa mer om Mikael Karlssons arbete här

Frågor? Mejla till kansli.vast@naturskyddsforeningen.se

I samarbete med Studiefrämjandet och Västra Götalandsregionen