Mors dag tips

Överraska mamma eller annan modersfigur med en fin hyllning samtidigt som du stödjer vårt arbete för natur och miljö! Ge bort en gåva till mamma som räcker hela året: mottagaren får ett års medlemskap i Sveriges största miljöorganisation och miljöförening där följande fina förmåner ingår för endast 295kr/år:

  • Tidningen Sveriges Natur – vi skickar landets största miljö- och naturtidning till din brevlåda eller mejlinkorg fem gånger per år.
  • 10 procent på resor med SJ. Resor märkta med Bra Miljöval.
  • Hyra stugor – du kan hyra våra stugor runt om i landet till ett förmånligt pris.
  • Gratis aktiviteter – vi finns på de flesta orter, som medlem är du välkommen att delta i allt från naturvandringar till workshops.
  • Möjlighet att bli aktiva – du som vill engagera dig ideellt i miljö- och naturfrågor har massor att välja på hos Naturskyddsföreningen, och du väljer själva hur mycket tid du kan avvara.

Mottagaren väljer själv om de vill använda värdebeviset för att registrera sig som medlem och skickar då in det portofritt. Om inte övergår beloppet till en vanlig gåva till Naturskyddsföreningens arbete. Du registrerar heller inte mottagarens uppgifter vid beställningen utan du ger bort ett värdebevis som mottagaren själv fyller i. Enkelt va?

>>Beställ din morsdag gåva här!

Skicka en sms hälsning på Mors dag!
Du kan också välja att överraska mamma med en kärleksfull hälsning och samtidigt stödja vårt arbete för natur och miljö. Hälsningen skickas till mottagaren via länk i ett sms på mors dag den 30 maj! >> Välj valfritt gåvobelopp här