Ge en julgåva och hjälp oss att kämpa för natur och klimat!

Domherre

Hjälp oss att kämpa för natur och klimat – swisha en julgåva till Naturskyddsföreningen i Skåne!

Nu är det lättare än någonsin att stödja vår kamp för miljö och natur via Swish! Det går snabbt och enkelt och beloppet är helt valfritt. När du stödjer vårt arbete via Swish går inga extra avgifter till leverantörer.

Swisha en gåva på valfritt belopp till Naturskyddsföreningen i Skåne: 123 245 44 94

Plusgiro
Du kan också välja att gör en inbetalning till vårt Plusgiro: 99837-7.

Vi på Naturskyddsföreningen i Skåne kämpar för att jorden ska vara lika fantastisk för våra barn som för oss. Och det är genom medlemsavgifter samt stöd från enskilda människor, företag och organisationer som vi får kraft att göra skillnad!

Ge bort ett medlemskap
Önska god jul genom att ge bort ett årsmedlemskap i Naturskyddsföreningen och tillgång till våra medlemsförmåner. >> Läs mer

Julbutiken

När du väljer en julklapp från Naturskyddsföreningen bidrar du till arbetet för natur och miljö – för en frisk och levande planet. Här hittar du Julklappar fyllda med kärlek till naturen!Vill du skänka pengar till ett speciellt projekt i Skåne? >> Läs mer

Rådjurskid

Rådjurskid. Foto: Kjell-åke Fredriksson