Mors dag-tips: Hylla mamma med en gåva till naturen!

Att ge en hyllningsgåva via Naturskyddsföreningen är den perfekta presenten på mors dag! Du väljer själv belopp på din gåva och hur du vill skicka din hyllning.

Ge bort ett digitalt gåvobevis (PDF)
Välj bland våra vackra illustrationer och ge bort ett digitalt gåvobevis (PDF) och skicka till mottagaren. Du kan antingen välja en färdigskriven rubrik/hälsning, eller skriva en egen. Läs mer

Skicka en mors dag-hälsning via SMS
Hylla din mamma, plastmamma, bonusmamma, styvmor, svärmor med en hälsning där hon får lyssna till lappugglans hoande. Din hälsning levereras via länk i ett SMS på mors dag den 29 maj. Med din gåva stödjer du vårt viktiga arbete för naturen och att skydda hotade arter i Sverige. Läs mer

Ge bort ett medlemskap
Ett presentmedlemskap ger mottagaren ett års medlemskap i Naturskyddsföreningen och tillgång till våra medlemsförmåner. Du som beställare får hemskickat ett fint tryckt kort med ett värdebevis att ge bort där mottagaren själv fyller i sina uppgifter och använder för att registrera sig som medlem. Om mottagaren väljer att inte registrera sig som medlem övergår beloppet till en gåva till Naturskyddsföreningens arbete för natur och miljö. Läs mer