Häng med på fladdermusspaning 26/8

Vilka djur hör och ser vi på natten? Vi har brasan tänd och myser kring den tills mörkret har lagt sig. Jan-Åke Hillarp kommer att berätta om fladdermöss. Ta gärna med fika och en FICKLAMPA!

Datum: Fredagen den 
26 aug kl 19:30 – 21:30
Målgrupp: Barn i målsmans sällskap
Samling:  Parkeringsplatsen (följ skyltning) Albäckskogen, Trelleborg
Kontakt: Sophie Tranborg / stranborg@hotmail.com / 0730-408040
Arrangör: Naturskyddsföreningen i Trelleborg. Natursnokarna.Om Natursnokarna
Häng med och upplev naturen tillsammans med oss! Vi gör utflykter och lär oss om naturen genom att leka, upptäcka och undersöka. Natursnokarna är en del av Naturskyddsföreningens lokala kretsars verksamhet och finns över hela Sverige. Att vara med i Natursnokarna är ett socialt och roligt sätt att se till att verkligen komma ut i naturen. Alla barn mellan 3-10 år som har med sig en vuxen som helst är medlem i Naturskyddsföreningen är välkomna. Det kan vara pappa, mormor, farbror, gudmor eller en vuxen kompis. Läs mer

FÖR ALLA – Fladdermusspaning i Albäck

Efter NATUSNOKARNAS fladdermusträff ges chansen för Naturskyddsföreningens medlemmar att möta fladdermöss tillsammans med fladdermusguiden Jan-Åke Hillarp. Datum: Fredagen den 26 aug kl 21.30 – 23:30. Läs mer