Ge bort ett medlemskap i julklapp

Julklappstips

Önska god jul med ett årsmedlemskap i Naturskyddsföreningen och tillgång till våra medlemsförmåner. 

Vad ger man till någon som redan har allt? Vad köper man till någon som älskar natur och miljö? Ett medlemskap i Sveriges största miljöorganisation såklart!

Du får ett digitalt gåvobevis skickat till dig direkt efter din beställning, men eftersom medlemskapskortet är en värdehandling, så kommer det att skickas via post till dig inom ett par dagar från din gjorda beställning. Obs! Beställ presentmedlemskapet senast tisdag 20/12 kl. 12.00 för att det tryckta gåvobeviset ska hinna fram med posten innan jul.

Beställ gåvobeviset här!

Mottagaren fyller själv i sina uppgifter på kortet och använder för att registrera sig som medlem. Om mottagaren väljer att inte registrera sig som medlem övergår beloppet till en gåva till Naturskyddsföreningens arbete för natur och miljö.

Ett medlemskap hos oss innebär större kraft till förändring 

Varje ny medlem gör vår folkrörelse starkare. Tack vare våra medlemmar får vi kraft att slå larm, pusha politiker och bilda opinion. Ju fler vi är, desto mer kraftfullt kan vi agera. 

Utöver ett värdefullt stöd erbjuder ett medlemskap:

  • Gratis aktiviteter på många orter – delta i allt från naturvandringar till workshops.
  • Möjlighet att bli aktiv – för dig som vill engagera dig ideellt i miljö- och naturfrågor.
  • Tidningen Sveriges Natur – landets största miljö- och naturtidning fem gånger per år
  • 10 procent på resor med SJ. Resor märkta med Bra Miljöval.

Beställ gåvobeviset här!


Det tryckta gåvokortet skickas normalt till dig med A-post nästkommande vardag om din beställning görs före kl. 12.00. Beräknad leveranstid är 3–5 arbetsdagar. Beställ presentmedlemskapet senast tisdag 20/12 kl. 12.00 för att det tryckta gåvobeviset ska hinna fram med posten innan jul.

För frågor gällande din beställning, kontakta oss på medlem@naturskyddsforeningen.se eller 08-702 65 77.

Fler julklappar hittar du här!
I vår julbutik hittar du fler julklappar till miljömedvetna vänner, naturintresserade svärföräldrar, syskon, mor- och farföräldrar. Till exempel julgåvbevis och Årets bok – julklappar som gör skillnad för natur och miljö. >> Till butiken!

Medlemskap i julklapp