Konferens: Biologisk Mångfald i Skåne – Anmäl dig senast den 25 oktober!

Välkommen till konferensen Biologisk Mångfald i Skåne, den 18-19 november! En mötesplats för alla som är intresserade av situationen för den biologiska mångfalden i Skåne, såväl i luft, på land som i vatten. Konferensen vänder sig därmed till både ideella och yrkesverksamma. Temat på 2023 års konferens är skog, men vi inkluderar även angränsande miljöer och frågor. Här hittar du mer information om programmet!

Anmäl dig senast den 25 oktober!

Konferensen äger rum på Backagården i Höör den 18-19 november.

Läs mer om konferensen, föreläsare, program och anmälan här!

Nils Carlsson från Länsstyrelsen Skåne kommer att berätta mer om de skånska vargarna.

Nils Carlsson från Länsstyrelsen Skåne kommer att berätta mer om de skånska vargarna.

 

Martin Emtenäs. Foto Stefan Tell

Martin Emtenäs, författare och journalist är en av föreläsarna. Han kommer att berätta mer om bland annat boken Tusen och en art. Martin har tidigare varit programledare för Mitt i naturen (SVT) och skrivit flera böcker om djur och natur för både vuxna och barn. Foto Stefan Tell.