Årets bok 2023 är här: Viktigt på riktigt

Therese Lindgren. Copyright/fotograf: Gabriel Liljevall

Therese Lindgren. Copyright/fotograf: Gabriel Liljevall

Viktigt på riktigt är skriven av Therése Lindgren tillsammans med Naturskyddsföreningen.

I årets bok Viktigt på riktigt får vi följa Therése Lindgren, en av Sveriges största influencer i hennes strävan att leva mer hållbart. Detta blandat med fakta från Naturskyddsföreningen om hur vårt sätt att äta, köpa, resa och bo påverkar ekosystem, biologisk mångfald och klimat.

Influencern Therése Lindgren strävar efter att leva ett liv som är mer skonsamt för vår planet, men vad kan en ensam människa göra? Går det att leva mer hållbart? Spelar det ens någon roll? Svaret är JA! I Viktigt på riktigt får du ta del av Therése bästa tips och personliga funderingar kring de utmaningar hon ställs inför. Dessutom innehåller boken faktatexter skrivna av Naturskyddsföreningens experter som förklarar hur sättet vi äter, köper, reser och bor påverkar ekosystemet, den biologisk mångfalden och klimatet.

Therése Lindgren är en framstående svensk youtubare och författare. Hon har varit banbrytande med sitt öppna sätt att prata och skriva om psykisk ohälsa, kombinera humor med allvar och prata om ämnen som skönhet, djurrätt, veganism. Hennes böcker har toppat försäljningslistor, hon har skapat hållbarhetskriterier för influencer-samarbeten och hon hade en serie på sin Youtubekanal där hon intervjuade partiledarna inför valet 2022.

Leverans av tryckt bok: 229 kr (medlemspris)

Som medlem i Naturskyddsföreningen kan du köpa boken för 229 kr (ord. 279 kr). Priset för tryckt upplaga är inklusive frakt och leverans sker inom 1-2 veckor efter genomfört köp. Köp den här!

Ladda ner e-bok: 149 kr (medlemspris)

E-boken finns normalt tillgänglig för nedladdning direkt efter genomfört köp och går att ladda ner upp till tre gånger inom 90 dagar efter köp. Köp den här!