Vem är du? Vad vill du? Styrelsen presenterar sig del 3.

321824_110206252430962_1899650968_o”Första storksläppet största händelsen”

Marianne Steneroth Sillén valdes in i länsförbundets styrelse 1999 och har sedan dess varit länsförbundets kassör (eller skattmästare som hon själv föredrar att kalla uppdraget).

Under de senaste två mandatperioderna har Marianne även varit ordförande. ”En nödlösning”, sa Marianne själv när hon avtackades vid länsstämman. Men, vilken ”nödlösning”! Parallellt med en tjänst som studierektor vid Institutionen för handelsrätt på Ekonomihögskolan, Lunds Universitet har Marianne lett föreningen genom fyra synnerligen tuffa år. När hon nu lämnat över rodret till Rikard Lehmann är det en styrelse med fyra nya namn och dessutom tre adjungerade, yngre förmågor. Läs hela intervjun här Marianne Steneroth Sillén!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.