Dags för höstlov!

Nu är det dags för höstlov! Här har vi samlat tips på höstlovsaktiviteter i Skånes natur! Du behöver inte vara medlem för att delta i våra aktiviteter, men får gärna bli.

SÖDERÅSEN 27 OKT

Det finns mycket spännande i naturen! Med Natursnokarna upptäcker barn och deras vuxna naturen tillsamman. Dels för att det är så kul, dels för att det får oss att må bra. Men också för att vi ska lära känna och förstå mer om naturen. Välkomna att snoka med oss vid kalva hagen i Åstorp! Natursnokarna riktar sig främst till barn mellan 3-10 år, som har med sig en vuxen. Det kan vara pappa, mormor, farbror, gudmor eller en vuxen kompis. Just denna aktivitet riktar sig främst till barn i åldern 3-6 år och deras vuxna, men alla är såklart välkomna! DATUM: Sön 27 okt kl 10-12. SAMLING: Vi samlas på grusparkeringen, intill Odengatan. Läs mer

SKRYLLE 30 OKT
Höstvandring för barn! Höstlovslediga barn och medföljande vuxna är välkomna ut på en tur i Skrylles omgivningar. Vi går en runda i skogen ungefär en timme med en naturvägledare, tittar efter spår av djur och ser hur naturen förbereder sig för vintern. Efter promenaden tänder vi en brasa och du kan grilla mat som du själv tar med. Ta på varma kläder och stövlar! DATUM: Ons 30 okt kl 9.30. SAMLING: Samling vid Naturum Skrylle kl. 9.30. Buss 159 går från Lund C kl. 9.00, och åter från Skryllegården kl. 12.23 eller 13.23. Läs mer

HITTA UT I SKÅNES NATUR
Skåne erbjuder ett enormt utbud av naturupplevelser! Här hittar du tips på utflyktsmål i Skåne