Ge bort en hållbar julklapp!

Foto: Naturskyddsföreningen

I Sverige köpte vi julklappar för 21 miljarder förra året* och i år väntas nya rekord för julhandeln. Skippa att ge bort en onödig pryl i julklapp! Ge istället bort ett medlemskap eller stöd ett av våra arbetsområden och få ett fint gåvokort att ge bort. Välj ett eller flera av alternativen nedan.

Julklapp till skogen
Skydda skogen för kommande generationer! Julgåvokort att ge bort ingår. Läs mer

Julklapp till storkarna
Vill du ge ditt stöd till storken? Swisha valfritt belopp till: 123 290 49 44 eller gör en inbetalning på plusgiro: 45 90 09 – 7. Märk inbetalningen med ”Storkprojektet” Du kan även ge bort ett storkfadderskap och få ett diplom. Läs mer

Julklapp till bina
Ge en gåva för ett hållbart jordbruk i jul. Julgåvokort att ge bort ingår. Läs mer

Julklapp till klimatet
Välj en julgåva till klimatet i jul! Julgåvokort att ge bort ingår. Läs mer

Ge bort ett medlemskap i julklapp
Ge bort medlemskap som främjar naturen! Ju fler medlemmar vi är, desto mer inflytande får vi i frågor som rör skog, hav, miljö, klimat, ekologiskt jordbruk och minskade miljögifter. Julgåvokort att ge bort ingår. Läs mer

Julklapp till havet
Var med oss och rädda haven! Julgåvokort att ge bort ingår. Läs mer