Följ med Lunds Fältbiologer till Hörjelgården den 11-12 feb!

Följ med Lunds Fältbiologer till Hörjelgården för att lära oss om gammaldags textiltillverkning som de själva gör på gården! Hörjelgården är en gammal lantbruksgård som idag förvaltas av Naturskyddsföreningen, med avsikt att bibehålla och förbättra den biologiska mångfalden och ekologin i området. Som en del i detta odlar de lin på området, som torkas och bearbetas på gården av dess mycket kunniga personal. Lunds Fältbiologer har fått en unik chans att ta del av den naturhistoriska kunskapen som Hörjelgårdens förvaltning besitter.Förutom att lära oss mycket om naturtextilier kommer vi att umgås, kolla på omgivningarna och spela sällskapsspel. Lunch, middag och frukost kommer lagas i gårdens kök, allt gratis!
DATUM

Utflykten äger rum från den 11 februari till den 12 februari. Anmäl ditt intresse för att få ytterligare information om exakta tider!ANMÄLAN
Anmäl ditt intresse här: https://forms.gle/xBVnJaQKLjpdHinv6

Här  hittar du Fältbiologernas vårprogram 2023

Fältbiologerna är Sveriges största ideella förening för natur- och miljöintresserade unga mellan 6-25 år och har funnits sedan 1947. De är också Naturskyddsföreningens fristående barn- och ungdomsorganisation.

Här kan du läsa mer om Hörjelgården

Hörjelgården