Storkskådningens dag i Fulltofta

Foto: Sven Persson/N

Vid Fulltofta Storkhägn pågår ett spektakulärt skådespel med 25 häckande par på en och samma plats!

Ta chansen att skåda den skånska fågeln på helt nära håll. Ungar har börjat kläckas, men är fortfarande svåra att se i boet. Hör berättelsen om storkens historia i Skåne, om försvinnandet och återkomsten, projektets arbete och förstås den sensationella flyttningen. Storkprojektet har flera hägn runt om i Skåne där allmänheten är välkommen att besöka främst Fulltofta där de flesta guidningarna sker. Tänk på att visa försiktighet när du rör dig nära storkarna, särskilt under häckningstiden.

Datum: 30 april kl 13-14
Plats: Storkhägnet i Fulltofta, Hörby.
Vägbeskrivning: http://www.storkprojektet.se/hagn-guidning/
Avgift: Frivilligt bidrag
Arrangör: Storkprojektet
Kontakt: Paul Wiberg, paulwiberg@hotmail.com 070-52 82 660