Falsterbo Bird Show 1-3 september

Havsörn

Havsörn. Foto: Naturskyddsföreningen i Svedala

Skandinaviens största natur- och miljömässa med fåglar i fokus!

Falsterbo Bird Show 2023 går av stapeln den 1-3 september vid Skanörs Ljung! Mässan med utställare och aktiviteter kommer i huvudsak vara lokaliserad till parkeringsområdet intill Falsterbo Camping Resort. Placeringen är perfekt med utsikt över vackra Skanörs ljung och mitt under det berömda rovfågelsträcket.

Representanter Storkprojektet finns på plats.

Öppettider under mässan 2023:
Fredag 1 september:   kl. 12–18
Lördag 2 september:   kl. 10–18
Söndag 3 september:  kl. 10–16

Här hittar du programmet för Falsterbo Bird Show Program 2023

Plats
Evenemanget hålls på Skanörs Ljung vid Falsterbo Camping & Resort.

Om Skanörs Ljung
Under september och oktober passerar flyttfåglarna i en aldrig sinande ström. Dagar med hög, klar luft och svag till måttlig sydvästlig vind ses rovfåglar i stort antal över Skanörs ljung. De stiger i vida cirklar uppåt på de varma, uppåtgående luftströmmarna för att ta höjd inför den fortsatta flyttningen mot sydväst. >> Läs mer om Skanörs Ljung här

Mer information om Falsterbo Bird Show hittar du här!

Havsörn

Havsörn. Foto: Naturskyddsföreningen i Svedala