Bli en miljöhjälte – plocka skräp!

Det finns olika sätt att stödja kampen för natur och miljö. Ett sätt är att hjälpa till att plocka skräp! I helgen arrangeras skräpplockningsevent i Ängelholm och i Malmö, här hittar du mer info.

ÄNGELHOLM / TRASH-WALKING / 2 SEP
Förena nytta med nöje och plocka skräp med din fyrbenta kompis! Rundan tar cirka 1h och du går med så länge du vill. Kom med eller utan hund! PLATS: Ängavångens fotbollsplan, Ängelholm. DATUM: Sön 2 sep kl 10. Arrangör: Naturskyddsföreningen i Ängelholm. Mer info

MALMÖ / RIBERGSBORGSTRANDEN / 2 SEP
Nu är det dags igen för skräpplockning på Ribersborgsstranden i Malmö. Du behöver inte vara medlem för att hjälpa till, alla är välkomna! Ta gärna med egna handskar och påsar. Efter plockningen är det fika för de som vill (ta med egen fika). DATUM: Sön kl 16-19. SAMLINGSPLATS: T-bryggan, Ribergsborgsstranden.  Arrangör: Naturskyddsföreningen i Malmö. Mer info