Ekorundan i Skåne

Foto: mossagarden.se

Boka in två härliga dagar den 26-27:e september med Ekorundan då ekologiska lantbrukare öppnar sina dörrar för allmänheten! Ekorundan är som konstrundan men istället för att titta på konst kan man besöka olika ekologiska gårdar i Skåne. Lyssna på ekobonden som berättar hur ekologisk odling och djurhållning fungerar. Följ med på örtvandring, få odlartips och skörda potatis för hand, låt barnen gå på skattjakt, ta en sväng på traktorn och klia grisen bakom örat, handla nyskördade, obesprutade grönsaker, örter, nyvärpta ägg och ekologiskt kött. Ekorundan ger många upplevelser för både liten som stor!

Datum: 26-27 september. Gårdarna håller öppet båda dagarna kl. 10-17.

Gårdarna

>>Läs mer om Ekorundan 2020 här.

Bäckdalens Handelsträdgård.

Café Orangeriet på Bäckdalens Handelsträdgård. Foto: basilika.nu

Foto: angavallen.se